VÄLKOMMEN TILL BAKFICKAN

Vi är en kontantfri restaurang. Vi tar emot kort och swish som betalning.

VALDEMARSVIK
Telefon: 0123-30019

VÄLKOMMEN TILL BAKFICKAN

Vi är en kontantfri restaurang. Vi tar emot kort och swish som betalning.

VALDERMARSVIK
Telefon: 0123-30019

Bakfickan Valdemarsvik Är en restaurang med trivsamma skärgårdsinspirerade lokaler och bordsservering. Vi är en kontantfri restaurang. Vi tar emot kort och swish som betalning.

Dryck, bröd, sallad, kaffe & kaka ingår i lunchen. Vi serverar vällagad klassisk husmanskost som alltid görs från grunden utan halvfabrikat. Varje dag serveras en kött & en fiskrätt samt ceasarsallad & ett vegetariskt alternativ (se fliken lunch).

Meny efter säsong med fokus på bra råvaror & smak. Menyn består av förrätter, varmrätter & desserter, hela menyn förutom desserter går även att beställa för avhämtning.

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna!

Sofia, Tobias & Oscar med personal.
Telefon: 0123-30019

Bakfickan

Dryck, salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka ingår i lunchen.
Vi serverar vällagad, klassisk husmanskost som alltid görs från grunden utan halvfabrikat. Varje dag serveras tre rätter, varav en alltid är fisk och en är kött, samt minst en vegetarisk rätt och en sallad.

valdemarsvik

Ordinarie öppettider ser ni till höger och under sommarsäsong har vi öppet för lunch och kväll varje dag. Meny efter säsong med fokus på bra råvaror & smak. Menyn består av förrätter, varmrätter & desserter, hela menyn förutom desserter går även att beställa för avhämtning.

ÖPPETTIDER

Från v 26:

Måndag 11-14.30
Tisdag 11-14.30
Onsdag 11-14.30
Torsdag 11-21
Fredag 11-22
Lördag 12-22
Söndag Stängt